My trip to Halmstad !


Som jag berättat på min sida “about me” tycker jag om att resa…och att dokumentera  min resa med foton och en och annan, som jag kallar det, “situationsdagboksanteckning”, en anteckning som gör att jag kommer ihåg situationen med dess känslor, helt enkelt!.

I somras när jag hade besök av en vän från NZ så ville han, efter att läst om Halmstad i the Routh guide, resa till staden. Hm, sa jag… ska jag verkligen följa med?… resa till staden jag växt upp intill och som var min shoppingstad, med sitt torg och fontän som finns i alla svenska småstäder, Hm…?

Men Halmstad har också några saker de är kända för, några som jag till och med inte visste om visade det sig:

Per Gessle, tidigare sångare i Gyllene Tider, som var ett av mina band i 11-12-årsåldern, och  sedermera startade världskända bandet Roxette, är född och började sin karriär här. Picasso har donerat en staty till staden. Konstkollektivet, den surrealistiska Halmstadgruppen har ett eget museum, 91:ans fader växte upp här…osv… Så jag bestämde mig att följa med och det blev en mycket trevlig dag, dagen då jag turistade i “min egen stad”, Halmstad…Enjoy!/Love Petra


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: